NOVAK NAKON POBEDE: Nisam mogao da odigram bolje, baš sam se povezao sa travom!

A. Ilić

30. 06. 2021. u 16:30

SRPSKI teniser Novak Đoković savladao je Kevina Andersona sa 3:0 u setovima.

НОВАК НАКОН ПОБЕДЕ: Нисам могао да одиграм боље, баш сам се повезао са травом!

FOTO: Tanjug

Srbin nije dozvolio rivalu nijednu brejk loptu u današnjem duelu. 

- Veoma sam zadovoljan izdanjem danas. Kevin je sjajan igrač. Igrao je finale pre tri godine. bila je pobeda u tri seta, ali su oni bili neizvesni. Samo po jedan brejk bio je dovoljan. Čuvao sam sigurno svoj servis. Koristio sam uglove, to se setilo pri razmenama. On ima odlične udarce naročito iz servisa i svojim iskustvom može da bude opasan, počeo je Novak. 

FOTO: Tanjug

Napravio je Đoković samo šest neiznuđenih grešaka u meču. 

- Hteo sam da napravim što manje neiznuđenih grešaka. Nisam želeo da mu dam previše šansi da mi oduzme servis. Nisam želeo previše da rizikujem. Teško da sam mogao bolje od ovoga. Verovao sam u svoje mogućnosti. Bila je partija gotovo bez greške. Ni moj trener neće imati zamerki. 

FOTO: Tanjug

Potom je pomenuo publiku, ali i travu na kojoj je danas nekoliko puta proklizao. 

- Navikli smo da igramo pred publikom to proteklom periodu nije bio slučaj, presrećan sam što ih vidim ovde na tribinama. Takođe, imao sam dobru povezanost sa travom. ne sećam sam da sam ovoliko padao kao sada, rekao je Đoković nakon meča. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba