VAJDA NAJAVIO POVLAČENJE: Trener Novaka Đokovića iznenadio izjavom na konferenciji

Novosti online

14. 06. 2021. u 10:26

Novak Đoković podigao je 19. trofej na gren slem turnirima pošto je u finalu Rolan Garosa napravio senzacionalni preokret protiv Stefanosa Cicipasa!

ВАЈДА НАЈАВИО ПОВЛАЧЕЊЕ: Тренер Новака Ђоковића изненадио изјавом на конференцији

Foto: AP

Uspeo je tako Đoković da postane prvi od "velike trojke" koji je svaki od gren slem turnira osvajao makar dvaput, a jasno je da je naredni cilj da kalendarsku godinu završi sa svim peharima najvećih takmičenja, uz još zlato na Olimpijskim igrama.

Đoković ulazi u deo sezone u kome je po pravilu bolji, međutim neće naravno biti lako to da uradi, pa su ga treneri Marjan Vajda i Goran Ivanišević dodatno motivisali da napravi podvig.

"Goran Ivanišević i ja smo se dogovorili da ako osvoji sve - daćemo mu otkaz. I to zvanično!", našalio se Vajda na konferenciji za medije posle meča sa Stefanosom Cicipasom u kome je srpski as ponovo pokazao neverovatnu mentalnu snagu.

"Nema tu šta da se krije. Novak voli da igra i na Vimbldonu i na US openu. Između ta dva takmičenja su Olimpijske igre. Cilj je da pokuša da osvoji sva tri trofeja. Biće teško, ali će sav plan i program biti podređeni tome. Prvi je Vimbldon i sada se okrećemo tom cilju. Korak po korak...", umeren je bio u izjavi Vajda.

Upravo je Slovak bio uz Đokovića na Rolan Garosu, odlučeno je da Ivanišević bude na Vimbldonu, dok će na Olimpijskim igrama to biti Viktor Troicki.

(Mondo)


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a