ĐOKOVIĆ UDARA NA "LUDOG" URUGVAJCA: Sahranio samog sebe, pretio da će urinirati na terenu

Novosti online

03. 06. 2021. u 12:04

Novak Đoković će u drugom kolu Rolan Garosa igrati protiv Pabla Kuevasa, koji je u nekoliko navrata privukao medijsku pažnju zbog svojih ispada.

ЂОКОВИЋ УДАРА НА ЛУДОГ УРУГВАЈЦА: Сахранио самог себе, претио да ће уринирати на терену

Foto: Printskrin

Kuevas dolazi iz Urugvaja i nalazi se na 92. mestu na ATP listi, međutim, celokupna teniska javnost već dobro poznaje ovog tenisera.

Na Australijen openu ove godine, svi teniseri su bili zatvoreni u karantin, a Pablo Kuevas je to iskoristio na svojevrstan način i napravio pravi šou.

Prvo je trenirao u sobi, postavio je dušek uz zid i trenirao je svoj bekhend udarac, nakon završenog treninga, svoj krevet je pretvorio u surf, dok je na podu iscrtao talase, te je na taj način surfovao po sobi.

Kao pripremu za početak turnira, napravio je od svoje sobe imitacju bolničke, povezao je sebe na bolnički aparat i rekao da se "priprema" za početak.

FOTO: AP/Tanjug

 

Na kraju, objavio je jednu Instagram priču u kojoj je "preminuo" i nalazi se na sopstvenoj sahrani, uz popularne "kovčeg igrače" koji dolaze iz Afrike.

Pored ovih ispada, Pablo Kuevas je na sebe privukao pažnju i sada već davne 2016. godine, kada se na Vimbldonu posvađao sa sudijom i pretio da će urinirati na terenu!

Naime, sudija Aurelija Tourte nije dozvolila Kuevasu pauzu da ode do toaleta, pa je on zapretio da će urinirati ispod peškira u praznu kutiju od loptica, tada je dobio upozorenje zbog nesportskog ponašanja.

Ovo je prouzrokovalo bes kod Urugvajca, pa je ispucao lopticu sa terena, te im je oduzet poen, pa ovaj dvojac nije hteo da nastavi meč.

Ove sezone Pablo Kuevas je briljirao na ATP kupu, pretio je da neće da izađe na teren, a kada je izašao imao je čudne pokrete na terenu.

Jedno je sigurno - Novak Đoković sigurno u svojoj karijeri nije igrao protiv luđeg tenisera.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MORAO SAM DA IGRAM POD RUČNOM: Nadal brutalan posle poraza u Barseloni, navijači zabrinuti