VATERPOLISTI ZVEZDE "POTOPILI" PARTIZAN: Crveno-beli pregazili večitog rivala za polufinale plej-ofa

Novosti online

05. 05. 2021. u 21:47

VATERPOLISTI Crvene zvezde pregazili su Partizan sa ubedljivih 14:2 na bazenu Milan Gale Muškatirović i na dominantan način se plasirali u polufinale plej-ofa domaćeg prvenstva.

ВАТЕРПОЛИСТИ ЗВЕЗДЕ ПОТОПИЛИ ПАРТИЗАН: Црвено-бели прегазили вечитог ривала за полуфинале плеј-офа

Aleksandar Filipović Foto M. Vukadinović

Crveno-beli su u prvoj utakmici pre sedam dana slavili sa 12:6. Ovo im je bio peti vezani trijumf protiv večitog rivala.

Možda se očekivala pobeda Zvezde, ali verovatno niko nije pomišljao da će izabranici Aleksandra Filipovića ovako "potopiti" Partizan.

Već posle prve četvrtine bilo je jasno da će crveno-beli otići u polufinalu, pošto su taj period dobili sa 5:0, a na poluvremenu je bilo 6:0. Posle tri perioda igre rezultat je bio 10:2.

Demonstracije sile Zvezda je nastavila i u četvrtoj četvrtini koju je dobila sa 4:0. Zaista, neočekivano bledo izdanje Partizana.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Miloš Vukićević, koji je postigao tri gola, dok su po dva postigli Subotić, Milojević i Šulc. Kod Partizana su se upisali samo Rodić i Aksentijević.

Parovi polufinala su su Radnički - Šabac, odnosno Crvena zvezda i bolji iz okršaja Novog Beograda i Zemuna. Očekivano je da to bude Novi Beograd.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a