VELIKE AMBICIJE: Odbojkaši OK Partizan već u polufinalu, odbojkašice na korak do tog cilja

Novosti online

23. 03. 2021. u 10:33

PARTIZAN, kao jedan od najpoznatijih klubova srpske odbojkaške scene, u finišu sezone iznenadio je mnoge i u muškoj i u ženskoj kategoriji.

ВЕЛИКЕ АМБИЦИЈЕ: Одбојкаши ОК Партизан већ у полуфиналу, одбојкашице на корак до тог циља

FOTO: OK Partizan

Seniori su pobedili favorizovani Niš na početku plej ofa, oba meča 3:0. U polufinalu koje počinje u četvrtak slede dueli sa Mladim Radnikom iz Požarevca.

Odbojkašice su napravile senzaciju pobedom u Obrenovcu nad TENT-om od 3:0 i u utorak u Beogradu bilo koja pobeda takođe ih vodi u polufinale.

- Nekoliko godina nam je trebalo da konsolidujemo redove i postanemo itekako jaki i kod mladića i devojaka. Zašto ne bi razmišljali i o titulama. Ipak, glavni cilj je ispunjen a to je da budemo u vrhu srpske odbojke. Naravno ako budemo nastavili sa ubedljivim igrama zašto se ne bi nadali i plasmanu u finale. Najnoviji odlična rezultati u obe konkurencije i šansa da se dođe do trofeja, su doveli do toga da se veliki Partizanovci, prijatelji kluba i društveno odgovorne firme, priključe crno-beloj porodici. Posle razgovora sa Aleksandrom Stankovićem, uspešnim privrednikom dogovorili smo da on prihvati ulogu predsednika Upravnog odbora, što će biti prvi korak ka stvaranju jakog Partizana na svim nivoima - istakao je proslavljeni reprezentativac, sada predsenik crno-belih Željko Tanasković.

Tanasković otkriva i nove planove.

- Već postoje novi predlozi ka dostignuću željenih ciljeva a jedan od najvažnijih je izgradnja Partizanovog sportskog objekta, kojim će se stvoriti uslovi za napredak svih selekcija. Za to će nam uz prijatelje koji hoće da pomognu trebati i pomoć države i lokalnih samouprava. Sport je i najbolji ambasador Srbije - zaključio je Tanasković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

TULIJUM LASER ODLIČAN IZBOR ZA LEČENJE: Najčešći uzrok urinarnih problema je uvećana prostata