ŠUMADINCI PRETE PRVAKU: Odbojkaši Radničkog veruju da u polufinalu plej-ofa mogu da sa trona skinu Vojvodinu

S. K.

25. 03. 2021. u 11:01

ODBOJKAŠI Radničkog veruju da imaju snage da i u plej-ofu šokiraju branioca titule. Kragujevčani sa puno optimizma očekuju sutrašnji (17.00) prvi polufinalni duel u Novom Sadu sa Vojvodinom NS seme. Revanš je 28, a eventualna majstorica 31. marta.

ШУМАДИНЦИ ПРЕТЕ ПРВАКУ: Одбојкаши Радничког верују да у полуфиналу плеј-офа могу да са трона скину Војводину

Foto: M.Vukadinović

Šumadinci su ove sezone dva puta savaladali Novosađane, eliminisali ih u polufinalu Kupa i nadaju se da mogu ponovo da prevode našu najtrofejniju ekipu, koju sada sa klupe vodi Slobodan Boškan.

- Došli smo do samog kraja prvenstva, gde više nema šansi za popravnim. Vojvodina je sigurno najteži mogući protivnika za nas u ovo trenutku, ekipa izuzetnog individualnog i timskog kvaliteta, koja vrlo dobro zna kako se dolazi do trofeja. Mi smo pokazali da smo u stanju da im pariramo, uspeli smo da ih pobedimo kada je bilo najpotrebnije i iskreno se nadam da će tako biti i ovog puta. Imamo nekoliko sitnih problema sa povredama, ali smo svi spremni da "stisnemo zibe" i odigramo najbolje što možemo u želji da se domognemo finala - ističe za sajt Radničkog iskusni primač Srećko Ristić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri