KUDA IDE ŽENSKI RUKOMET? Cvijić: "Nešto pod hitno mora da se menja"

Novosti online

20. 03. 2021. u 22:29

POSLE poraza od Mađarske, ženska rukometna reprezentaija Srbije ostala je bez plasmana na olimpijski turnir, koji se čeka od 1988. godine i (ne)slavnog četvrtog mesta u Seulu.

КУДА ИДЕ ЖЕНСКИ РУКОМЕТ? Цвијић: Нешто под хитно мора да се мења

Dragana Cvijić Foto EPA

Posle utakmice, pivotmenka naše reprezentacije Dragana Cvijić dala je izjavu za nacionalni servis u kome nije štedila reči kritike, ali je izbegla da uperi prst u krivca.

- Evropsko prvenstvo u Danskoj je bilo prvo upozorenje da mora nešto da se menja. Nadam se da će to pomoći u budućnosti nekim novim generacijama… Nadam se da smo mi žrtva toga i da će zbog mene 'sutra' neko otići na Olimpijske igre. Na devojke sam preponosna, nemam nijednu lošu reč da kažem. Ali, situacija je takva da je moralo hitno nešto da se menja - rekla je Cvijić u izjavi za RTS.

- Veliko nezadovoljstvo je bilo u reprezentaciji. Pokušali smo da se izvučemo iz toga, ali kada nemate podršku onda je teško - dodala je ona.

Na pitanje na koga se konkretno odnose njene reči, odnosno da li je u pirtanju problem sa trenerom, Cvijićeva je odbila direktno da odgovori.

- Znaju oni dobro šta treba da se menja, bili su sedam dana s nama. Meni je žao jer… Ne želim da pričam, ali verovatno je mnogima od nas ovo bila poslednja utakmica u reprezentativnoj karijeri - zaključila je Dragana Cvijić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)