FERŠTAPEN OPET PREUZEO KVAJTOVO MESTO: Holanđanin ozvaničio vezu sa ćerkom Nelsona Pikea

Novosti online

02. 01. 2021. u 21:19

DUGO su to bile samo glasine, ali sada je zvanično - vozač Formule 1 Maks Ferštapen je u vezi sa Keli Pike, ćerkom legende ovog sporta Nelsona i bivšom devojkom svog nekadašnjeg klupskog kolege Danila Kvajta.

ФЕРШТАПЕН ОПЕТ ПРЕУЗЕО КВАЈТОВО МЕСТО: Холанђанин озваничио везу са ћерком Нелсона Пикеа

Instagram

- Želim vam uspeh, ljubav i sreću - baš kao što sam i ja pronašao svoju - napisao je Ferštapen na Instagramu u opisu fotografije sa 31-godišnjom Keli na peščanoj plaži.

Ova veza već je izazvala mnogo kontroverzi, ali ne, kako bi ste na prvu loptu pomislili zbog razlike u godinama (Keli je osam godina starija), nego zbog činjenice da je Brazilska lepotica do pre samo godinu dana bila u vezi s ruskim vozačem Danilom Kvajtom, s kojim ima i ćerkicu Žpenelopu, staru 18 meseci.

Tako je Ferštapen postao noćna mora ruskog pilota, pošto mu je posle mesta u timu sada preoteo i devojku. Holanđanin je 2016. u kokpitu Red bula zamenio Kvajta koji je morao da pređe u toro roso.

Da stvar bude gora, Kvajt je od kraja ove sezone ostao bez angažmana u najbržem cirkusu i neizvesno je da li će voziti sledeće sezone.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna