"MUSKETARI" PONOVO NA TERENU: Odbojkaši Ribnice konačno završili prinudnu korona pauzu

G. ĆIROVIĆ

11. 12. 2020. u 13:12

POSLE prinudne pauze izazvane epidemijom kovid-19 koja je trajala gotovo mesec i po dana, odbojkaši kraljevačke Ribnice konačno će odigrati zvaničnu utakmicu u okviru nacionalnog šampionata - „BPŠ Superlige“.

МУСКЕТАРИ ПОНОВО НА ТЕРЕНУ: Одбојкаши Рибнице коначно завршили принудну корона паузу

Foto: G.Šljivić

Rival popularnim „musketarima“ na gostovanju u Novom Sadu u subotu će biti domaća Vojvodina, što će na neki način biti i derbi prvenstva, a ishod ove utakmice imaće veliku ulogu za određivanje startne pozicije pred plej-of.

- Svi smo na broju, nemamo ni bolesnih, ni povređenih igrača i verujem da smo spremni za predstojeće izazove. Zna se šta Vojvodina predstavlja u domaćoj odbojci, pobedeli smo u prvom delu sezone u Kraljevu, a uvern sam da imamo snage i kvaliteta da napravimo podvig i u srpskoj Atini – poručuje Ivan Todorović, kapiten Ribnice.

Poslednju zvaničnu utakmicu Kraljevčani su odigrali 31. oktobra protiv Radničkog iz Kragujevca, a do prekida prvenstva ostvarili su svih osam trijumfa i zasluženo zauzimali lidersku poziciju na superligaškoj tabeli.

Odluka Odbojkaškog saveza je da se do kraja ove godine odigraju svi odloženi mečevi, pa Ribnici posle utakmice u srpskoj Atini slede i dueli protiv Borca iz Starčeva, Novog Pazara i Niša, i to sve na gostovanjima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade