DETALJI PRIJAVE I HAPŠENJA KONORA: MMA borac u baru pokazivao polni ogran nepoznatoj ženi, dok mu je porodica bila na jahti

Novosti online

14. 09. 2020. u 11:24

KONOR MEKGREGOR bio je tokom vikenda glavni junak policijkse akcije na Korzici, tokom koje je priveden zbog seksualnog uznemiravanja nepoznatih ljudi.

ДЕТАЉИ ПРИЈАВЕ И ХАПШЕЊА КОНОРА: ММА борац у бару показивао полни огран непознатој жени, док му је породица била на јахти

foto: EPA

Irski MMA borac je proveo u policiji nekoliko sati na ispitivanju, a francuski mediji su saznali od svedoka šta se desilo u baru i zbog čega je Mekregor prijavljen.

- Prema svedoku koji je iste večeri razgovarao s podnosiocem žalbe i kog smo uspeli da ispitamo Mekgregor je u pratnji svojih telohranitelja, navodno, pokazao svoj polni organ mladoj ženi bez njenog pristanka i to u trenucima dok je ona išla prema toaletu – piše francuski “Frans 3 kors TV” navode svedoka koji je bio u baru kada se incident dogodio.

Policija je Mekgregora privela na jahti, na kojoj je boravio sa nevenčanom suprugom i decom i naravno sa telohraniteljima.


Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

POSEBAN GOST NA BEOGRADSKOM MARATONU: Majk Niši prisustvuje trci u glavnom gradu Srbije