DEJAN RAMBO PETKOVIĆ UZ ODBOJKAŠE: Legendarni fudbaler podržao "orlove" na turniru Lige nacija u Rio de Žaneiru

S. K.

26. 05. 2024. u 13:43

LEGENDARNI naš fudbaler, koji je opčinio i Brazilce Dejan "Rambo" Petković je podržao naše odbojkaše, koji igraju na turniru Lige nacija u Rio de Žaneiru. Nekadašnja crveno-bela "desetka" bio je uz svoje zemljaka kada su odmerili snage sa domaćinom (1:3) i bio je ponosan kako su izabranici Igora Kolakovića izgarali na terenu.

ДЕЈАН РАМБО ПЕТКОВИЋ УЗ ОДБОЈКАШЕ: Легендарни фудбалер подржао орлове на турниру Лиге нација у Рио де Жанеиру

Foto: N.Skenderija

- Ambijent u dvorani "Marakanazinjo" bio je fantastičan. Bilo je impresivno biti u punoj hali. Ali to su Brazilci. Po meni naši su odigrali dobro. Kada je bilo 2:0 za Brazil došli su da me pitaju šta će biti, a ja sam rekao da je dobro, da se nadam da ćemo da osvojimo jedan set. Potom su mi rekli da je moja "krivica" što je 2:1, na šta sam im uzvratio da nije moja "krivica", već znanje". Super je bilo, malo slabije smo servirali. Ali, dobro, Brazil je sjajna ekipa. U svakom slučaju bilo je ovo sjajno iskustvo za naše odbojkaše - rekao je za Odbojkaški savez Srbije Petković.

Čuveni Rambo je podsetio da poslednjih 27 godina živi u Brazilu, od toga 24 u Riju, koji obažava. Naglasio je i da malo Srba živi u Brazilu, da zemljake najčešće viđa u vreme čuvenog karnevala.

Inače, odbojkaši večeras (19.00) će odmeriti snage sa Nemačkom. Taj duel za Kovačevića i drugove je bio i te kako bitan u borbi za odlazak na Olimpijske igre. Tim pre što je najveći konkurent, Kuba posle Brazila i Nemačke savladala i Iran sa 3:1, pa trenutno ima 261,17 bodova. Srbija je pre duela sa Nemačkom imala 249,43 poena i veoma je važno da pobedi, kako bi smanjila prednost "pirata sa Kariba".

Izabranici Igora Kolakovića se ne vraćaju u zemlju, već se sele u Argentinu, odakle kasnije lete za Otavu, gde će na turniru druge sedmice Lige nacija, od 5. do 10. juna odmeriti snage sa Holandijom, SAD, Argentinom i Kanadom. Nema sumnje da "orlovi" moraju da igraju bolje nego u Riju ukoliko žele da na poslednjem turniru u Ljubljani imaju realne šanse da izbore Olimpijske igre u Parizu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ALBANCI NAPALI SRPSKE NAVIJAČE! Počeli tuču na EURO 2024, ali kada se čulo Juriiiš! - nisu se proveli dobro (VIDEO)