MOLIO SE BOGU I EMI, A ONDA... Dragan Kobiljski, čija je ćerka ubijena u školi "Vladislav Ribnikar", ostvario podvig, pa se rasplakao (FOTO)

Novosti online

05. 03. 2024. u 12:18 >> 12:42

Kada se prošlog maja desila velika tragedija u beogradskoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", među ubijenom decom bila je i Ema Kobiljski. Deset meseci kasnije njen otac Dragan ostvario je veliki uspeh i - emocije su pokuljale.

МОЛИО СЕ БОГУ И ЕМИ, А ОНДА... Драган Кобиљски, чија је ћерка убијена у школи Владислав Рибникар, остварио подвиг, па се расплакао (ФОТО)

Printscreen/Informer

Odbojkaši Rapida iz Bukurešta, čiji je trener upravo Dragan Kobiljski, prvi put u istoriji osvojili su Kup Rumunije.

Oni su u hali u Mioveniju savladali u finalu gradskog rivala Steauu, a rezultat je posle preokreta glasio 3:1 (po setovima 22:25, 25:22, 25:14, 28:26).

Čim je meč završen, počelo je veliko slavlje igrača Rapida...

... ali Dragan Kobiljski se sav "u suzu pretvorio".

Trijumf je posvetio tragično stradaloj ćerki Emi, pa i ne čudi što su ga emocije preplavile posle istorijskog uspeha do kog je odveo bukureštanski Rapid.

Dragan Kobiljski je nedavno, 22. februara, dajući izjavu u Višem sudu u Beogradu, rekao da njegov odbojkaški klub koji trenira u Rumuniji u poslednje vreme postiže određene sportske uspehe i da on to, u neku ruku, vezuje sa zaštitom i pomoći njegove ubijene ćerke Eme.

- Na putu do sale za treninge, moje pešačenje od 20 minuta se pretvara u hodajuću molitvu Bogu i Emi da nam daju snage, da nas čuvaju i zaštite. Ja znam da na nebesima ima nekog ko nam nedotastaje najviše. Čim se završi trening, ja želim da popričam sa Emom. Osećam njenu zaštitu i njenu pomoć, da ona te neke sile usmeri ka nama i neću toga da se odreknem - rekao je tad u sudnici.

Ispričao je da su on i Ema uvek bili u istom timu kada su igrali društvene igre, a majka i druga ćerka u "protivničkom", a dodao je i da je Ema odbojku zbog njega zavolela i htela da bude uspešna odbojkašica kako bi ga učinila ponosnim ocem.

Video podsećanje: Ispraćaj ćerke Dragana Kobiljskog na večni počinak

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)