GOCIĆ PRED NASTAVAK PRVENSTVA: Ne očekujem mnogo dobru igru, ali svakako se nadam pobedi

Novosti online

01. 03. 2024. u 15:54

Trener vaterpolista Novog Beograda Živko Gocić izjavio je ovog petka pred utakmicu sa ekipom Vukova, da ne očekuje dobru igru svog tima, ali da se nada pobedi.

ГОЦИЋ ПРЕД НАСТАВАК ПРВЕНСТВА: Не очекујем много добру игру, али свакако се надам победи

Foto arhiva VN

Gocić je podsetio da je tim kompletiran tek prošle nedelje, pošto su osmorica igrača Novog Beograda bila deo nacionalnih timova tokom Svetskog prvenstva u Dohi.

Rekao je i da su svi igrači, osim golmana Frančeska de Mikelisa koji ima problema sa povredom ramena, zdravi.

  - U želji da se što bolje spremimo za nastavak takmičenja bili smo u Berlinu, gde smo zajedno sa ekipom Špandaua odradili zajedničke trodnevne pripreme. Prvi rival u nastavku šampionata su nam Vukovi, a s obzirom na sve okolnosti, ne očekujem mnogo dobru igru, ali svakako da očekujem pobedu, jer je kvalitet nesumnjivo na našoj strani - istakao je Gocić.

Vaterpolisti Novog Beograda u prvom kolu grupe za plasman od prvog do šestog mesta Superlige Srbije u subotu od 19.45 časova na bazenu Sportskog centra "11. april" igraju protiv ekipe Vukova.

U ostalim mečevima prvog kola Superlige Srbije u grupi od prvog do šestog mesta u subotu se sastaju Partizan – Crvena zvezda (20.15) i Šabac – Radnički (19).

BONUS VIDEO: ZVEZDA DOČEKALA: Nikola Topić trenira

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)