HENA KURTAGIĆ BEZ TROFEJA: Odbojkašice Nanta u finalu Kupa izazivača slabije od italijanske ekipe Igor Gorgonzola iz Novare

S. K.

29. 02. 2024. u 12:27

HENA Kurtagić nije uspela da se domogne svog prvog evropskog trofeja. Odbojkašice Nanta, za koje ove sezone igra naša mlada reprezentativka su u finalu Kupa izazivača izgubile od ekipe Igor Gorgonzola iz Novara. Italijanke su u prvom meču na svom terenu slavile sa 3:0, a u revanšu sa 3:1. Kurtagićeva je u revanšu osvojila 8 poena. U konačnom poretku naši klubovi, Ub i TENT su deveti.

ХЕНА КУРТАГИЋ БЕЗ ТРОФЕЈА: Одбојкашице Нанта у финалу Купа изазивача слабије од италијанске екипе Игор Горгонзола из Новаре

FOTO: M. Vukadinović

Kod muškaraca radovao se poljski Projekt iz Varšave, koji je u oba finalna meča bio bolji od italijanske Monce - 3:1, 3:1. Član Projekta je Srećko Lisinac, koji ne igra zbog povrede. Ribnica i Spartak SU su 17.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BESPLATAN PADEL NA ČUBURCU! FONDACIJA MOZZART OTVARA JOŠ JEDAN TEREN U ČUVENOM PARKU