NOVI SAD PODRŽAVA ŠAMPIONE: Gradonačelnik Milan Đurić čestitao odbojkašima Vojvodine na osvojenom peharu Kupa Srbije

S. B.

29. 02. 2024. u 05:00

ODBOJKAŠE Vojvodine, koji su već sa dva osvojena trofeja obeležili sezonu i pored činjenice da su potpuno podmladili tim, danas je na treningu posetio Milan Đurić, gradonačelnik Novog Sada, i uz čestitke najavio da će grad i ubuduće podržavati šampione.

НОВИ САД ПОДРЖАВА ШАМПИОНЕ: Градоначелник Милан Ђурић честитао одбојкашима Војводине на освојеном пехару Купа Србије

S.B.

Naš najtrofejniji odbojkaški kolektiv je u nedelju osvojio 16. titulu pobednika Kupa Srbije, a prethodno i Superkup, pa mu se, s obzirom na to da je treći na prvenstvenoj tabeli, otvara mogućnost da juriša na triplu krunu, odnosno 20. titulu prvaka.

- Želja mi je bila da čestitam momcima, stručnom štabu i upravi na sjajnim rezultatima i da ujedno vidim u kakvim uslovima šampioni treniraju - obratio se gradonačelnik Đurić. - Ponosni smo na te mlade ljude, sportiste, koji predano treniraju i sasvim je izvesno da će grad nastaviti da ih podržava. Imaju mogućnost da napadnu i titulu, ali bitno je reći da su mlada ekipa i da njihovo vreme tek dolazi.

Marko Narančić, strateg prvog pogona, naglasio je da ekipa ima odlične uslove za rad, od infrastrukture do organizacije i da u svemu podrška grada igra presudnu ulogu.

- Ciljevi su nam uvek najviši, zna se, titula, ali i ako to ne ostvarimo, nemamo za čim da žalimo. Novi Sad je grad odbojke - rekao je Narančić.

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)