NEMA ZLE KRVI IZMEĐU HAMILTONA I SAINCA: Španac bi napravio isti potez kao i Britanac

S. R.

28. 02. 2024. u 14:29

UOČI sutrašnjeg početka Formule 1 slobodnim treninzima za VN Bahreina na zvaničnoj konfereniciji spojeni su Luis Hamilton i Karlos Sainc.

НЕМА ЗЛЕ КРВИ ИЗМЕЂУ ХАМИЛТОНА И САИНЦА: Шпанац би направио исти потез као и Британац

FOTO: Tanjug

Upravo će sedmostruki prvak sveta od naredne sezone biti na mestu Španca, te je sadašnji vozač Ferarija odgovarao na pitanje da li mu smeta što je Britanac preoteo mesto.

- Nema zle krvi, nisam ljut na Hamiltona, tako sport funkcionše - rezonuje Sainc. - Isto bih učinio da sam bio na mestu Luisa. Fokrusiran sam na budućnost, ali neću žuriti sa odlukom. Sagledaću sve stvari i opcije koje su najbolje. Želim da odem u tim gde mogu da postanem šampion.

Hamilton je ponovio da nema ništa protiv Sainca.

- Prelazak nije lična stvar protiv Karlosa, to je ono što se dešava u svetu motosporta. Radio je sjajan posao proteklih sezona i postao je jedan od najboljih. Moj fokus je sada na Mercedesu i da pružim 100 odsto timu u poslednjoj zajedničkoj sezoni. Imao sam zanimljivu zimu, a sve okrenulo naglavačke otkako sam dobio ponudu Ferarija u januaru - konstatovao je Hamilton.

Trka za VN Bahreina vozi se u subotu (16.00).

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)