"POTAJNO SMO SE NADALI..." Odbojkaši Vojvodine osvojili već drugi trofej ove sezone

S. B.

26. 02. 2024. u 16:02

ODBOJKAŠI Vojvodine osvojili su i drugi trofej u sezoni. Naš najuspešniji odbojkaški kolektiv je tituli pobednika Superkupa dodao i trijumfalni pehar nacionalniog kupa i, što je s obzirom na velike rezove pred start sezone malo ko očekivao, otvorio vrata ka triploj kruni.

ПОТАЈНО СМО СЕ НАДАЛИ... Одбојкаши Војводине освојили већ други трофеј ове сезоне

OSS

Novosađani su sa podmlađenim timom u nedelju uveče u Obrenovcu, u finalu 59. Kupa Srbije, nadigrali Mladi radnik 3:1 (25:22, 22:25, 25:22, 25:21) za dva časa igre i potvrdili da su rekorderi sa osvojenih 16 titula pobednika nacionalnog Kupa.

– Presrećan sam, kao i svi u klubu - kaže Marko Narančić, trener koji je na kraju prošle sezone preuzeo ekpiu od Slobodana Boškana i u prvi tim prekomandovao igrače iz juniorskog pogona.- Potajno smo se nadali trijumfu u finalu, kojim smo prevazišli klupske planove i sa decom ispisali klupsku istoriju. Mladi igrači su pokazali da imaju ogromno srce. Na terenu daju sve od sebe, kao ekipa imaju karakter i atraktivnost da igraju teške utakmice. Istinski su sve prijatno iznenadili i nadam se da će to i ubuduće činiti. Ostvarili su veliki uspeh i najvažnije je da nastavimo tim putem.

Znatno podmlađen sastav Novosađana je uradio na rezultatskom planu mnogo više od očekivanog. Na kraju prethodne sezone, u kojoj Vojvodine put posle devet godina nije osvojila ni jedan trofej, došlo je do značajnih promena, pre svega u sastavu ekipe. Šansu su dobili mladi.

- Šta reći osim da smo prezadovoljni njihovim učinkom- kaže Đorđe Đurić, sportski dirketor.- U trci za Kup Srbije izbacili su Crvenu zvezdu i Partizan, u fnalu nadigrali Mladi radnik, prethodno osvojili Superkup. Stručni štab na čelu sa Narančićem ih odlično vodi a momci pokazuju i na treninzima i na utakmicama da su homogena ekipa. Na sve to, svakako je uticao i prethodni rad u mlađim kategorijama i u našem klubu, bivši predsednik Dragoljub Zbiljić, navijači… i sada je najvažnije nastaviti u tom ritmu.

Ponos

LAZAR Bajandić, primač Vojvodine, ocenio je da finale sa Mladim radnikom nije baš bio meč obojen visokim kvalitetom igre.

- To je karakteristično za finala a mi smo uspeli da se izborimo u sjajnoj atmosferi. Nije se to očekivalo, ali radili smo naporno svakodnevno, nadali se tome. Nismo dozvolili da nas bilo šta poremeti. Dali smo sve od sebe, ostavili srce na terenu i pobedili. Ponosni smo na uspeh- kaže Bajandić.


 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!