VELIKI USPEH: rukometašice iz mužlje osvojile turnir u mađarskoj

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

04. 02. 2024. u 14:11

Zelena rukometna ekspedicija Lehela iz Mužlje, kod Zrenjanina, inače  vicešampionska ekipa Srbije, svoj pobednički niz i dominaciju na terenu, nastavila je u susednoj Mađarskoj, u živopisnom gradiću Varpalota. 

ВЕЛИКИ УСПЕХ: рукометашице из мужље освојиле турнир у мађарској

FOTO: Tanjug/AP

Na ovom značajnom međunarodnom turniru, u jakoj konkurenciji vršnjakinja iz Slovačke, Srbije i domaćina Mađarske, Zelene su, vođene trenerskim bravurama Nataše Dabić, potvrdile klasu i nadmoćno osvojile turnir. 
 
Za najbolju igračicu na poziciji beka, proglašena je Katarina Vuković, najuspešniji golman turnira bila je Marina Stajić, a uz titulu najboljeg tima, rukometašice Lehela bile su i najsimpatičnija ekipa. 
 
BONUS VIDEO: Ivana Vuleta nakon svetskog zlata
 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

Darko Miličić je jedna od najzanimljivijih ličnosti u našoj košarci. Svrstavan svojevremeno među najveće talente na svetu, izabaran je čak kao drugi pik na NBA draftu, ispred mnogih potonjih zvezda. U NBA ligi, međutim, nije uspeo. U Americi mu se i danas mnogi podsmevaju zbog toga. Ali… Upravo je ekipa najvećeg američkog sportskog medija, ESPN-a, ne tako davno doputovala u Srbiju da sazna nešto više o našem nekadašnjem reprezentativcu. Ono što su otkrili – zaprepastilo ih je.

07. 05. 2023. u 19:16

Komentari (0)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti