"UDVARA SE IGRAČIMA": Legendarni Veselin Vujović žestoko kritikuje selektora Srbije

Novosti online

15. 01. 2024. u 13:47

RUKOMETNA reprezentacija Srbije izgubila je sinoć od Mađarske u drugom meču grupne faze Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

УДВАРА СЕ ИГРАЧИМА: Легендарни Веселин Вујовић жестоко критикује селектора Србије

Foto: Profimedia

"Orlovi" su odigrali veoma slabo protiv Mađara i sada ih samo pobeda u poslednjem kolu nad Crnom Gorom uz trijumf Mađarske protiv Islanda vodi u narednu rundu.

Legendarni rukometaš i trener Veselin Vujović bio je kritički nastrojen prema igri reprezentacije, a kao glavnog krivca označio je selektora Tonija Đeronu u tekstu napisanom za "Sportski žurnal".

"Ne znam odakle da počnem - toliko gluposti, apsurdnih i nelogičnih situacija... Kad pogledam iz trenerskog ugla, škole koju sam prošao, apsurdno mi je da vodiš dva specijalca isključivo za odbranu. Sve je prošlo kroz sredinu, preko Banhidija, Lekaija i u drugom poluvremenu Matea. Dakle, Đerona nikako nije pogodio u toj varijanti.

Zanima me i da li igra takmičarsku utakmicu ili se udvara nekim igračima. Borzaš je prvo poluvreme odigrao za udžbenike, najbolje od kada ga pratim, a u drugom je bio zanemaren", začuđen je Vujović.

Smatra da je Srbija još i dobro prošla, jer je izgubila minimalnom razlikom.

"Dobro smo i prošli porazom od gola razlike. Da su Mađari imali koncentracije i nisu promašili neke zicere ili bacili lopte, bilo bi deset.

Ovako, sa ovih minus jedan ostajemo u igri. Moguće je da Mađarska dobije Island, ali je najgore što ne zavisimo više od nas", jasan je Vujović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?