GRŠIĆ PONOSAN NA ODBOJKAŠICE ZVEZDE: Crveno-bele u prvom meču plej-ofa Kupa CEV savladale francuski Bezije sa 3:2

Novosti online

12. 01. 2024. u 12:46

SJAJNA Poljakinja Jasek Malgorzata vodila je odbojkašice Crvene zvezde do velikog preokreta protiv Bezijea u prvom meču plej-ofa Kupa CEV - 3:2 (15:25, 25:27, 25:10, 25:20, 15:13). Crveno-bele u revanšu, 16. januara, u Francuskoj, moraju da pobede ili da u slučaju poraza od 2:3 osvoje "zlatni set", koji se igra do 15 poena. Pobednik se u četvrtfinalu, 31. januara i 7. februara, sastaje sa najuspešnijom trećom trećeplasiranom ekipom grupne faze Lige šampiona.

ГРШИЋ ПОНОСАН НА ОДБОЈКАШИЦЕ ЗВЕЗДЕ: Црвено-беле у првом мечу плеј-офа Купа ЦЕВ савладале француски Безије са 3:2

foto ossrb

Osim Malgorzate (30 ), odlične su bile Jelena Stojić (17), Simona Mateska (13) i Saška Đurović sa 10 poena.

- Stvarno sam ponosan na moje devojke i moram da im čestitam, jer nije bilo lako posle 2:0, protiv takvog protivnika, napraviti preokret. Verovali smo da možemo da igramo sa njima, ali jako je bilo teško iz razloga što smo imali dugu pauzu, a to se i odrazilo na našu igru sve do sredine drugog seta. Ipak, kako je meč odmicao, bili smo sigurniji u sebe i došli smo do prepoznatljivog ritma, prvo na servisu, a kasnije i u bloku, što je bilo dovoljno da ugrozimo, a danas i da pobedimo ekipu iz Francuske. Pred revanš ne možemo ništa da očekujemo, ali smo videli da možemo da im pariramo. Igrati u gostima, nakon teškog puta, biće dodatni izazov, ali treba verovati da možemo da napravimo iznenađenje i da je ekipa iz Srbije konkurentna sa takvom ekipom iz Francuske - istakao je za sajt "liga.ossrb.ogr" Milan Gršić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)