UČIMO OD NAJBOLJIH: Odbojkašice Jedinstva nisu razočarane posle poraza u Ligi šampiona od Vakifbanke

S. K.

16. 11. 2023. u 13:15

MLADE odbojkašice Jedinstva iz Stare Pazove kale se u Ligi šampiona. Prvakinje Srbije su u drugom kolu grupe A u Rumi očekivano izgubile od Vakifabanke sa 3:0. I poraz od šampiona Evrope nije rastužio nikog u taboru naše najbolje ekipe.

УЧИМО ОД НАЈБОЉИХ: Одбојкашице Јединства нису разочаране после пораза у Лиги шампиона од Вакифбанке

FOTO: CEV

- Bio je to odbojkaški spektakl za nas. Zahvalan sam klubu, Savezu, državi, što su nam omogućili da imamo lekcije, da učimo od najboljih evropskih ekipa. Vakifbanka je poslednjih godina najbolja evropska ekipa. Za nas ovo nije poraz, već jedna velika lekcija i da pronađemo motiv da kada uđemo u sali da treniramo još jače, da napredujemo posle ove meča. Ako želite da idete napred morate da igrate sa najboljima - ističe za sajt OSS strateg Jedinstva Jovo Caković.

I kapiten Milica Medved je svesna da su sinoć mogli samo da nauče od velikog protivnika:

- Bilo je mnogo euforije, emocije su prevladale. Prvi put smo u Ligi šampiona igrali pred našom publikom, što je neverovatno iskustvo. One igraju vanserijsku odbojku, mnogo brže, mnogo jače, sve su mnogo bolje fizički spremnije od nas. Bili smo motivisane da se pokažemo, mada mislim da smo mogle da odigrale. Atmosfera u dvorani je bila sjajna, došlo je dosta dece, ovo je bio događaj za nas, a kamoli za njih. Drago mi je što su svi zadovoljni.

Jedinstvo u trećem kolu, 29. novembra dočekuje francuski Miluz, koji je izgubio od Milana sa 3:0.

TABELA: Milano 6, Vakifbank 6, Miluz 0, Jedinstvo SP 0.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)