"VIDIMO KOJE SU NAM SLABE TAČKE": Selektor rukometaša Srbije se oglasio posle duela sa Slovenijom

Tanjug

05. 11. 2023. u 19:00

SELEKTOR muške rukometne reprezentacije Srbije Toni Đerona izjavio je da su mu dva prijateljska meča sa Slovenijom poslužila da "jasno vidi gde su slabe tačke" njegovog tima.

ВИДИМО КОЈЕ СУ НАМ СЛАБЕ ТАЧКЕ: Селектор рукометаша Србије се огласио после дуела са Словенијом

FOTO: N. Paraušić

"Orlovi" su u subotu u Črnomelju poraženi od Slovenije 30:26, dok su dve selekcije ove nedelje u Kočevju odigrale nerešeno, 28:28.

- Dobar način da se završi prva nedelja priprema. Dobili smo povratne informacije o stanju ekipe. Vidimo jasno koje su nam slabe tačke, gde je najevidentniji pad koncentracije na početku i kraju poluvremena. Dobar je odgovor svaki put i rezultatsko vraćanje, ali ovo se svakako mora svesti na minimum - rekao je Đerona, preneo je zvanični sajt RSS.

Golman Srbije Vladimir Cupara pohvalio je učinak saigrača u odbrani.

- Danas je bila jedna dobra utakmica uprkos padovima u igri, ali smo se vraćali najviše zahvaljujući podizanju nivoa igre u odbrani. Imali smo i šansu za pobedu, ali falilo je i malo sreće - naveo je Cupara.

Srpski rukometaš Bogdan Radivojević izjavio je da je znao da neće biti lako sa Slovencima.

- Teška utakmica kao što smo i očekivali. Probali smo da ispoštujemo dogovor, nije uvek bilo dobro, ali smo se držali do kraja zajedno. Odbrana je sve kompaktnija, ali bi u napadu moglo biti bolje, sa mnogo manje promašaja - istakao je Radivojević.

BONUS VIDEO: Zvezda kao kod svoje kuće - navijačka podrška i himna crveno-belih sa razglasa

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!