SREĆAN KAO MALO DETE: Matija Nikolić dugo nije verovao da je pozvan na pripreme rukometne reprezentacije Srbije

Novosti online

31. 10. 2023. u 12:59

MATIJA Nikolić je jedan od dvojice debitanata u rukometnoj reprezentaciji Srbije. Bek Vardara pozvan je na pripreme "orlova" i nada se da će uspeti da se nametne selektoru Toniju Đeroni. Podsetimo, rukometaše u subotu i nedelju očekuju prijateljski mečevi sa Slovenijom.

СРЕЋАН КАО МАЛО ДЕТЕ: Матија Николић дуго није веровао да је позван на припреме рукометне репрезентације Србије

foto rukometni savez srbije

- Kada sam video poziv iz RSS, nisam odmah poverovao. Nekako sam bio zbunjen jer ga iskreno nisam očekivao. Ovo je moj san od kad sam bio dete, od kada sam počeo da se bavim rukometom. Izuzetna mi je čast što sam u ovoj grupi igrača, što je neko prepoznao moj talenat i moju igru. Kada sam postao svestan poziva, bio sam srećan kao malo dete - ističe za sajt RSS Matija Nikolić.

Velika nada našeh rukometa oduševljen je kako su ga prihvatili stariji saigrači:

- Osećam se odlično, srećan sam i uzbuđen. Jedva sam čekao da dođem, da vidim kako sve izgleda, momci su super, lepo su me dočekali. Neke od njih poznajem od ranije, dok su me ostali prigrlili kao da sam ovde stalan.

Nikolić ne krije da su ovonedeljne pripreme za njega i velika škola:

- Tu sam da se dokažem, da mogu da odradim svoj deo posla. Pritisak postoji, ali verujem da mogu da budem značajan faktor u ekipi. Upao sam u ovu grupu, treba da se priviknem, ali i da pokažem da zaslužujem da ovde i ostanem.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)