SA NAVIJAČIMA DO PODVIGA: Vaterpolisti Crvene zvezde sutra (20.00) u četvrtom kolu Lige šampiona dočekuju splitski Jadran

S. K.

30. 10. 2023. u 13:57

HRABRO na Splićane. Vaterpolisti Crvene zvezde sutra (20.00) na svom bazenu u četvrtom kolu grupe C Lige šampiona dočekuju favorizovani Jadran, sa nadom da uz pomoć navijača mogu da iznenade jednu od najkvalitetnih evropskih ekipa. Crveno-beli su dosada osvojili samo jedan bod i bilo bi lepo da ostvare prvu pobedu, makar i sa peteraca.

СА НАВИЈАЧИМА ДО ПОДВИГА: Ватерполисти Црвене звезде сутра (20.00) у четвртом колу Лиге шампиона дочекују сплитски Јадран

FOTO: M. Vukadinović

- Posle meča sa Ferencvarošem ovo nam je druga utakmica na našem bazenu. Nadam se da smo izvukli pouke iz duela sa Mađarima i da ćemo odigrati mnogo bolje protiv Jadrana. Ako ponovimo već deo onog što smo pokazali u prvom duelu u "Poljudu" imamo čemu da se nadamo. Važno je da odigramo što bolje, da damo sve od sebe, očekujemo da će nas podržati navijači - kaže strateg crveno-belih Aleksandar Filipović.

Crveno-beli i dalje imaju teoretske šanse da budu drugi u grupi i nastave takmičenje u Ligi šampiona.

- Ruku na srce male su, tim pre što Jadran dočekuje svog imenjaka iz Herceg Novog, kojeg je savladao u Trebinju. Ali, važno je da pobedimo, jer bi bilo dobro da budemo treći, kako bismo u osminifinala Evrokupa igrali sa lakšim protivnikom - realan je Filipović.

Splićani nisu bauk, u šta su se uverili Beograđani u prvom meču u kojem su pali u poslednjoj četvrtini (13:16). U prve tri kod 11:9 Radović nije iskoristio peterac za plus tri.

- Jadran je jači nego lane. Individualno su dosta jaki, ali ne pokazuju svoj kvalitet, jer se očigledno još nisu uigrali. Nisu bauk, skloni su oscilacijama, nadamo se podvigu - primećuje Filipović.

Raspored

Grupa C, utorak: Crvena zvezda - Jadran ST (20.00), Jadran HN - Ferencvaroš (19.00). TABELA: Ferencvaroš 9, Jadran ST 6, Jadran HN 2, C. zvezda 1 bod.

Grupa D, utorak: Špandau - Barseloneta (19.30), Vuljagmeni - Marselj (15.00). TABELA: Barseloneta 9, Špandau 6, Marselj 3, Vuljagmeni 0 bodova.

Grupa A, sreda: Steaua - Novi Beograd (17.30), Breša - Sabadelj (20.00). TABELA: Sabadelj 7, Novi Beograd 6, Breša 5, Steaua 0 bodova,

Grupa B, sreda: Dinamo T. - Pro Reko (16.00), Jug - Olimpijakos (19.00). TABELA: Pro Reko 9, Olimpijakos 5, Jug 4, Dinamo T. 0 bodova.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

Darko Miličić je jedna od najzanimljivijih ličnosti u našoj košarci. Svrstavan svojevremeno među najveće talente na svetu, izabaran je čak kao drugi pik na NBA draftu, ispred mnogih potonjih zvezda. U NBA ligi, međutim, nije uspeo. U Americi mu se i danas mnogi podsmevaju zbog toga. Ali… Upravo je ekipa najvećeg američkog sportskog medija, ESPN-a, ne tako davno doputovala u Srbiju da sazna nešto više o našem nekadašnjem reprezentativcu. Ono što su otkrili – zaprepastilo ih je.

07. 05. 2023. u 19:16

Komentari (0)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti