MARKO PODRAŠČANIN KAPITEN ITAS TRENTINA: Naš slavni odbojkaš ponosan što će predvoditi jednu od najboljih svetskih ekipa

S. K.

16. 10. 2023. u 11:48

JOŠ jedno veliko priznanje za Marka Podraščanina u italijanskoj odbojci. Na sajmu sporta u Trentu svečano je trofejnom blokeru u novoj sezoni uručena kapitenska traka Itas Trentina, koji je prošle sezone osvojio titulu prvaka Italije. Srpski as bio je svojevremeno i kapiten Lubea.

МАРКО ПОДРАШЧАНИН КАПИТЕН ИТАС ТРЕНТИНА: Наш славни одбојкаш поносан што ће предводити једну од најбољих светских екипа

Foto: Privatna arhiva

- Zaista sam ponosan što sam dobio novu ulogu u jednom od najvažnijih klubova u Evropi i svetu, biti to posle Kazijskog je velika čast. Molim navijače za malo strpljenja, bar u prve dve, tri nedelje, jer do sada nikada nismo zajedno trenirali i biće nam potrebno neko vreme da igramo na visokom nivou. Svi čekamo da u našoj dvorani pokušamo da oživimo emocije iz prethodne sezone - zahvalio se na velikom priznanju Podraščanin.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice