IZNENAĐENJE NA STARTU KVALIFIKACIJA: Turska pobedila Srbiju i udaljila "orlove" od Olimpijskih igara

Novosti online

30. 09. 2023. u 08:18

ODBOJKAŠI Srbije doživeli su neočekivan poraz od Turske sa 1:3 (22:25, 25:20, 14:25, 20:25) na startu kvalifikacije za Olimpijske igre koje će se naredne godine održati u Parizu.

ИЗНЕНАЂЕЊЕ НА СТАРТУ КВАЛИФИКАЦИЈА: Турска победила Србију и удаљила орлове од Олимпијских игара

FOTO: CEV

"Orlovi" su ovim porazom umanjili šanse da se nađu na najvećoj sportskoj smotri, pošto će plasman obezbediti prve dve reprezentacije iz grupe.

U prvom setu se vodila velika borba do 18:18. Od tog momenta rival naše selekcije napravio je seriju od četiri poena i ubrzo je na semaforu stajalo 22:25 za Tursku.

Trgli su se izabranici Igora Kolakovića i stigli do izjednačenja. Očekivalo se da će Srbija nastaviti u istom ritmu, ali umesto toga desio se veliki pad i ubedljiv gubitak trećeg seta.

Snage za povratak nije bilo, pa je Turska dobila i četvrti set i tako našem nacionalnom timu otežala put ka Parizu.

U pobedničkoj selekciji najviše se istakao Adis Lagumdžija sa 19 poena, dok je Bedirhan Bulbul dodao 14. Na drugoj strani najbolji je bio Miran Kujundžić sa 17, a Aleksandar Atanasijević je meč okončao sa 13.

Srbija sutra takođe od 6:00 po srednjeevropskom vremenu igra protiv Tunisa. U grupi se još nalaze Slovenija, Finska, Japan, SAD i Egipat.

BONUS VIDEO: KOSOVO JE SRBIJA: Navijači Olimpijakosa odali počast srpskim žrtvama na Kosmetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?