OD STARTA SVE ZAVISI: Odbojkaši se pripremaju u Tokiju i fokusirani su na prvi meč sa Turskom

S. K.

25. 09. 2023. u 14:38

ODBOJKAŠI se u Tokiju privikavaju na vremensku razliku, ali i koriste svaki trenutak da se što bolje pripreme za start na kvalifikacionom turniru za odlazak na Olimpijske igre u Parizu 2024. "Orlovi" su trenutno najviše fokusirani na prvi meč, 30. septembra (6.00 po našem vremenu), sa Turskom.

ОД СТАРТА СВЕ ЗАВИСИ: Одбојкаши се припремају у Токију и фокусирани су на први меч са Турском

Foto: Profimedia

Posle duela sa Turcima izabranike Igora Kolakovića očekuju mečevi sa Tunisom, Egiptom, Finskom, Japanom, SAD i Slovenijom. Prve dve selekcije izvadiće kartu za francusku prestonicu.

Kovačević i drugovi danas su trenirali dvaputa, pre podne su radili u teretani, a po podne vežbali u dvorani srednje škole "Takanava", u tokijskom naselju Maito.

Prvi rival Turska, koja napreduje iz godine u godine, već je dobro skeniran.

- Prve utakmice na turniru su najbitnije. Kako se otvori, tako će, po meni, i teći. Turska nije nepoznanica za nas, sa njima smo pred EP odigrali dve prijateljske utakmice, poznajemo ih. Uradićemo dodatni skauting sa njihovih utakmica sa SP - naglašava za sajt OSS drugi trener reprezentacije Ivica Jevtić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REŠILA DA PROGOVORI! Zbog nje je himna Rusije intonirana u Beogradu, pa odjednom prekinuta - evo šta šampionka Evrope sad kaže o tome (VIDEO)