GRBIĆ ODVEO POLJSKU U FINALE! Pobedio Srbiju, pa napravio novi korak ka evropskom tronu, ali zlato neće biti lako osvojiti

Novosti online

14. 09. 2023. u 20:34 >> 22:57

Odbojkaška reprezentacija Srbije je posle velike borbe poklekla u četvrtfinalu Evropskog prvenstva protiv velikog favorita, Poljske, koja je pobedila sa 3:1, a onda se četa Nikole Grbića pobrinula za još jedan korak ka tronu - posle "orlova" savladana je i Slovenija.

ГРБИЋ ОДВЕО ПОЉСКУ У ФИНАЛЕ! Победио Србију, па направио нови корак ка европском трону, али злато неће бити лако освојити

FOTO: CEV

Poljska je, naime, postala prvi finalista prvenstva Evrope jer je u Rimu pobedila Sloveniju sa 3:1 (23:25, 25:21, 25:20, 25:21).


Grbićeva ekipa će se za zlato boriti sa drugom selekcijom koja je na ovom šampionatu pobedila Srbiju, Italijom, koja je u svom polufinalnom nastupu deklasirala Francusku sa 3:0, po setovima 25:21, 25:19, 25:23.

Biće to repriza prošlogodišnjeg finala Svetskog prvenstva, kada su Italijani pobedili Poljake sa 3:1 u setovima i objedinili titule evropskog i svetskog šampiona.

Finale je na programu u subotu 16. septembra od 21 čas, a prethodno će Slovenija i Francuska od 17.30 odigrati meč za treće mesto.

BONUS VIDEO: POKAZALI SMO DA IMAMO DUŠU! Stefan Jović na dočeku košarkaša Srbije na aerodromu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024