KVARTET U ČETVRFINALU: Sva naša četiri čamca idu dalje na SP u veslanju u Beogradu

S. K.

03. 09. 2023. u 17:59

PRVI zadatak je ispunjen. Sve naše posada plasirale su se u četvrtfinale na Svetskom prvenstvu u veslanju, koje se do 10. septembra održava na beogradskoj Adi Ciganliji. Jovana Arsić i Nikola Pimenov u skifu, Martin Mačković/Miloš Vasić u dvojcu bez kormilara i Aleksandar Filipović/Aleksandar Beđik u dubl skulu za ulazak u polufinale boriće se u sredu, 6. septembra.

КВАРТЕТ У ЧЕТВРФИНАЛУ: Сва наша четири чамца иду даље на СП у веслању у Београду

Foto: M.Vukadinović

Arsićeva je u svojoj kvalifikacionoj grupi bila prva, a Pimenov je završio na poziciji broj dva. Problema nisu imali ni Mačković i Vasić u dvojcu bez kormilara, koji su odlično veslali u kvalifikacijama, a kada su shvatili da su izborili četvrtfinale usporili su i prepustili prvo mesto Australijancima. Filipoviću i Beđiku bilo je dovoljno i četvrto mesto da izbegnu repesaž.

Podsetimo, prvih devet takmičara u skifu i prvih 11 čamaca u dvojcu i dubl skulu izboriće plasman na Olimpijske igre.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VATERPOLO OSTAJE BEZ VELIKANA: Kraj karijere legendarnog golmana reprezentacije Srbije