ŠAMPION "UPALIO MOTORE": "Renovirani" vaterpolo klub Novi Beograd počeo pripreme za novu sezonu

Novosti online

22. 08. 2023. u 17:09

KRENULI su i vaterpolisti Novog Beograda. Šampion Srbije je pre par dana počeo pripreme za novu sezonu. Izabranici Živka Gocića radiće od 23. avgusta u Nišu, a od 8. do 10. septembra očekuje ih jak turnir "Vlaho Bato Orlić", na kojem će osim njih učestovati i Partizan, Šabac, Špandau, Jadran HN, Mladost Zagreb.

ШАМПИОН УПАЛИО МОТОРЕ: Реновирани ватерполо клуб  Нови Београд почео припреме за нову сезону

miloš vukadinović

U odnosu na prošlu sezonu tim je pretpreo izmene. Otišli su Dušan Mandić, Strahinja i Viktor Rašović, Žoao Pedro, Radoslav Filipović i Nika Šušiašvili, a došli Filip Filipović, Miloš Ćuk, Lazar Dobožanov, Nikola Lukić, Marko Radulović i Frančesko de Mikelis.

Ostali su: Nikola Jakšić, Duško Pijetlović, Radomir Drašović, Vasilije Martinović, Savo Ćetković, Miroslav Perković, Đorđe Vučinić, Alvaro Granados, Angelos Vlahopulos i Dimitros Skumpakis.

Novobeograđani će i ove godine napasti sve trofeje.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona