NOVE SNAGE ZA POVRATAK NA STAZE STARE SLAVE : Odbojkaši Vojvodine potpuno podmladili tim

S. B.

12. 08. 2023. u 22:55

ODBOJKAŠI Vojvodine će u predstojeću takmičarsku sezonu ući sa potpuno izmenjenim, ali ništa manje vrednim timom, za koji veruju, da će brzo pokazati izuzetan potencijal i pehare vratiti u klupske vitrine.

НОВЕ СНАГЕ ЗА ПОВРАТАК НА СТАЗЕ СТАРЕ СЛАВЕ : Одбојкаши Војводине потпуно подмладили тим

OKV

Naš najtrofejniji odbojkaški kolektiv se, s obzirom na to da je najveći broj titula u svojoj istoriji osvojio oslanjajući se na svoj potencijal, i ovaj put opredelio za snage iz najbolje, sopstvene odbojkaške škole.

Prvom timu su priključeni korektori Branko Kopitić i Luka Stanković, Danilo Elezović, Igor Lagundžin i Jovan Perović, primači, Stefan Kokeza, Vlado Šaranović, Filip Savovski i Stefan Dakić, srednji blokeri i Strahinja Đogić, libero, a povratnik u redove Vojvodine je iskusni tehničar Žarko Kisić. Njih su u ekipi dočekali uzdanice iz prošle sezone, Andrej Rudić, srednji bloker, Lazar Bajandić i Žarko Ubiparip, primači, Milan Zečević, korektor, Stefan Negić i Uroš Mišković, libero i Matija Milanović, tehničar.

- Promenili smo tim, osvežili našim nadama, mladim perspektivnim igračima sa kojima ćemo se takođe, boriti za što bolji plasman- kaže Đorđe Đurić, sportski direktor Vojvodine.- Uz dobar rad sa stručnim štabom na čelu trenerima, Markom Narančićem i Sinišom Gavrančićem, koji imaju punu podršku klupskog rukovodstva, stremićemo ka najvišim ciljevima. Mladi igrači imaju želju za radom i uspehom.

Opdbojkaši Vojvodine će u okviru priprema učestvovati na međunarodnom turniru u Rumuniji i Bugarskoj, kao i na njihovom, tradicionalnom „Memerijalu velikana“, u znak sećanja na proslavljenje odbojkaše Žarka Petrovića i Radovana Dabića.

– Odlučili smo da se oslonimo na naše snage a jedini iskusniji je Žarko Kisić od koga očekujemo da doprinese sazrevanju mladih prvotimaca. Naravno, Vojvodina uvek ima najviše ambicije, bez obzira na to što je tim izuzetno mlad. Radićemo, podizati lestvicu i boriti se za trofeje- kaže šef stručnog štaba Narančić.

Stručni štab

U stručnom štabu, koji predvodi Marko Narančić a asistira mu Siniša Gavrančić, kondicioni trener je Aleksandar Jovančević uz podršku Isidore Vasiljević. O zdravlju i oporavku i dalje će brinuti doktor Stanko Čović i fizioterapeut Nikola Milićević. Statističar je Đorđe Pejić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

NA SAMO OKO 2 SATA LETA OD VAS: Nikad povoljnije letovanje na afričkom Mediteranu!