ODBOJKAŠICE JEDINSTVA U LIGI ŠAMPIONA: Igračice iz Stare Pazove sa prvakom Evrope!

Novosti online

19. 07. 2023. u 17:44

ŽREB za grupnu fazu Lige šampiona nije mazio odbojkašice Jedinstva. Igračice iz Stare Pazove igraće u grupi A sa prvakom Evrope Vakifbankom, koju vodi selektor Srbije Đovani Gvideti i za koji igra Bianka Buša, italijanski Vero Volej Milano, koji predvodi Paola Egonu i francuski Miluz Alzas.

ОДБОЈКАШИЦЕ ЈЕДИНСТВА У ЛИГИ ШАМПИОНА: Играчице из Старе Пазове са прваком Европе!

https://liga.ossrb.org

Odbojkaši Partizana moraće da izbore grupnu fazu Lige šampiona. Prvo će u prvoj rundi u grupi 2 igrati sa Olimpijakosom i Radnikom iz Bijeljine.

U Kupu CEV odbojkašice Crvene zvezde u 16-finala igraće sa španskom ekipom Teneriga La Lagune, a Železničar iz Lajkovca čeka rivale iz kvalifikacija za Ligu šampiona. Odbojkaše Vojvodine u prvom kolu Kupu CEB igraju sa ukrajinskim Žitomirom, a Radnički sa švajcarskim Amrisvilom.

U Kupu izazivača odbojkašice Uba će u prvom kolu (11. i 18. oktobar) igrati sa austrijskim Klagenfurtom, a TENT iz Obrenovca sa belgijskom ekipom Šarloa. U istom takmičenja odbojkaše Ribnice u 16-finala očekuje duel sa boljim iz meča Merkur Maribor (Slovenija) - AKAA Volej (Finska).

U BVA kupa pravo učešća ima subotički Spartak u obe konkurencije.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEMAČKA U ŠOKU ZBOG SOPSTVENE REPREZENTACIJE: Alo! Podržavate propagandu Vladimira Putina!