SRBIN SE VRATIO: Srećko Lisinac potpisao ugovor sa poljskom ekipom

Novosti online

12. 07. 2023. u 17:37

JEDAN od naših najboljih odbojkaša posle pet godina vratio se u poljsku PLUS ligu. Srećko Lisinac je i zvanično bloker Projekt Varšava, za koju je potpusao jednogdišnji ugovor. Podsetimo, naš as je od 2018. godine nosio dres Itas Trentina, s kojim je pre dva meseca osvojio prvenstvo Italije.

СРБИН СЕ ВРАТИО: Срећко Лисинац потписао уговор са пољском екипом

FOTO: M. Vukadinović

- Mislim da bi svaki klub na svetu želeo da ima igrača poput njega u svom timu. Srećko Lisinac nije samo igrač svetske klase, već ima veliko iskustvo i karakter koji može da podigne kvalitet naše igre - kaže za poljske medije Pjotr Gacek, potpredsednik UO i sportski direktor Projekt Varšave.

Srećko Lisinac je internacionalnu slavu stekao u Poljskoj, naročito u dresu SKRA Belhtova, sa kojim je bio prvak Poljske 2018. i pobednik Kupa 2016. Bio je i prvak Nemačke 2014. sa Berlinom...

- Iskusan smo tim i možemo da uradimo velike stvari - ističe Lisinac.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)