"TEŠKO JE, ALI..." Odbojkašice Srbije u Južnoj Koreji jure fajnal-ejt Lige nacija, nije im uopšte lako ali jedna stvar ih raduje

S. R.

26. 06. 2023. u 19:32

IZ aviona direktno u dvoranu i u teretanu. Nema popusta kod novog selektora Đovanija Gvidetija, koji traži od odbojkašica da vredno i predano rade, kako bi bile bolje. "Unapređena" selekcija, povratkom dve najbolje igračice Tijane Bošković i Maje Ognjenović, pokušaće u Južnoj Koreji da izbori sve četiri pobede poslednjeg vikenda Lige nacija protiv Kine (28. jun), Nemačke (30. jun), Dominikanske Republike (1. jul) i Bugarske (2. jul), i tako se na mala vrata probije na fajnal-ejt u Arlingtonu.

ТЕШКО ЈЕ, АЛИ... Одбојкашице Србије у Јужној Кореји јуре фајнал-ејт Лиге нација, није им уопште лако али једна ствар их радује

FOTO: FIVB

- Privikavamo se na uslove, imale smo trening u dvorani u kojoj će se igrati mečevi. Teško je kada se menjaju vremenske zone, pogotovo u odnosu na Brazil, gde smo bile doskoro. Imamo još jedan trening, da se još malo uigramo, sada su sa nama Maja i Tijana. Sve četiri predstojeće utakmice su bitne. Znamo da nas sve pobede verovatno vode na završnicu. Svesni smo da je Kina, ujedno i prvi rival, najjači protivnik. Idemo utakmicu po utakmicu, pa dokle dođemo - ističe libero naše selekcije Aleksandra Jegdić.

Naporan raspored ne ide naruku devojkama koje su igrale tokom prva dva vikenda, kao što je to bio slučaj sa mladom Aleksandrom Uzelac.

- Teško je telo naviknuti na promenu, ali se trudimo. Sa Majom i Tijanom u timu je sve lakše. Nadam se da će stvari biti bolje, idemo na četiri pobede, jer nam je cilj da odemo na završnicu - konstatuje 18-godišnja Aleksandra Uzelac. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!