SREĆNI I SPREMNI ČEKAJU F8 LIGE ŠAMPIONA: Vaterpolisti Novog Beograda od ponedeljka se pripremaju za završni turnir

S. K.

24. 05. 2023. u 20:55

VATERPOLISTI Novog Beograda polako se privikavaju na otvoreni bazen SC "11.april", gde će se od 31. maja do 3. juna odigrati F8 Lige šampiona. Prvak Srbije je preksinoć u poslednjem kolu grupe B protiv Špandaua (13:8) imao priliku da oseti i delić atomsfere koji će vladati na lepom objektu kada se budu igrale utakmice odluke.

СРЕЋНИ И СПРЕМНИ ЧЕКАЈУ Ф8 ЛИГЕ ШАМПИОНА: Ватерполисти Новог Београда од понедељка се припремају за завршни турнир

miloš vukadinović

Vlahopulos i drugovi večeras će saznati s kim će igrati u četvrtfinalu finalnog turnira - Olimpijakosom ili Pro Rekom. Već se znaju ili naziru i ostali parovi: Breša - Vuljagmeni, Ferencvaroš - Pro Reko/Olimpijakos, Barseloneta - Jug.

Igrači našeg šampiona od ponedeljka treniraju na otvorenom bazenu, koji će primiti oko 3.000 gledalaca.

- Znamo kakva je razlika između otvorenog i zatvorenog bazena, i dalje nam je malo teže da se nadišemo. Spremni smo, imamo vremena do F8 da se pripremimo do najsitnijeg detalja. Išlo nam je na ruku i osvajanje našeg prvenca, Trebalo bi da budemo na vrhuncu forme, ali teško je bilo šta obećati jer je lopta okrugla - kaže Radomir Drašović.

Protiv Nemaca Novi Beograda je krenuo silovito (7:3), pa je malo povukao ručnu. Puleni Živka Gocića mučili su se i sa igračem više...

- Hteli smo da se priviknemo na bazen, bilo je dosta ishitrenih šuteva, to je sve u procesu ispunjavanja glavnog cilja da dođemo do vrhunca kada je najpotrebnije. Duel sa Nemcima shvatili smo najozbiljnije, što je pokazao i rezultat, jer su nam dugo disali za vratom. Najvažnije je da srećni i spremni dočekujemo ono zašta se spremamo cele godine - kaže Drašović.

Naš drugi predstavnik, Radnički danas (18.00) u poslednjem kolu grupe A u Atini igra sa Vuljagmenijem Vladimira Vujasinovića.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna