NOVI BEOGRAD NE DA TRON: Prvak u prvoj finalnoj utakmici plej-ofa dočekuje vaterpoliste Crvene zvezde

S. K.

09. 05. 2023. u 12:22

MALO ko je uoči sezone očekivao da će se vaterpolistima Novog Beograda u finalu plej-ofa suprotstaviti Crvenoj zvezdi. Još manje da će pulenima Živka Gocića crveno-beli biti veliki dužnici, jer su ih šokirali u finalu Kupa Srbije. Bitka za titulu počinje u sredu (20.00) na bazenu "Vlaho Orlić", a pehar osvaja ekipa koja ostvari dve pobede. Drugi meč je 17. maja na Dorćolu, a eventualna majstorica 20. u plivalištu "Vlaho Orlić".

НОВИ БЕОГРАД НЕ ДА ТРОН: Првак у првој финалној утакмици плеј-офа дочекује ватерполисте Црвене звезде

FOTO: M. Vukadinović

- Pred nama su dve ili tri teške utakmice. Imamo prednost domaćeg terena, mislim i kvalitetniji tim, što treba da pokažemo u bazenu. Neophodno je da se držimo našeg plana igre. Učinićemo sve da osvojimo prvi trofej ove sezone, kako bismo kasnije u potpunosti mogli da se fokusiramo na F8 lige šampiona - ističe bek prvaka Dimitros Skumpakis.

Crveno-beli su ove sezone ulaskom u finale, koje im je donelo i Ligu šampiona, i osvajanjem Kupa, premašili svoje ciljeve.

- Oni će biti veoma motivisani da osvoje prvi trofej ove sezone. Ali i mi smo orni, željni, spremni da se nadigravamo. Daćemo sve od sebe da pružimo maksimum i ostvarimo dobar rezultat. Centar Vukićević je počeo lagano da trenira, a doktorski tim će odlučiti da li će moći da nam pomogne - naglašava strateg Crvene zvezde Aleksandar Filipović.

BORBA ZA TREĆE MESTO

U KRAGUJEVCU će se večeras (20.00) u prvom meču razigravanja za treće mesto sastati Radnički i Partizan. Druga utakmica je 16. maja na Banjici, a eventualna majstorica 19. u gradu na Lepenici.

I jedni i drugi žele da sezone završe kao treći i tako izbore kvalifikacije za Ligu šampiona.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)