TITULA ILI NASTAVAK SERIJE: Odbojkaši Partizana u utorak imaju meč-loptu, a igrači Vojvodine žele da zakuvaju finale

S.B. - S. K.

24. 04. 2023. u 13:17

HOĆE li Partizan prigrliti triplu krunu, ili će Vojvodina nagovestiti preokret? U utorak (18) u "Spensu", u trećoj epizodi finalne serije odbojkaškog plej-ofa, "crno- beli" na krilima trijumfa u uvodna dva duela jurišaju na treći trofej u sezoni i svoju 12. titulu prvaka države. Sa svoje strane, međutim, uzdanice našeg najtrofejnijeg odbojkaškog kolektiva, namereni su da se pokažu pred svojim navijačima da nisu odustali od pohoda na jubilarnu, 20. titulu.

ТИТУЛА ИЛИ НАСТАВАК СЕРИЈЕ: Одбојкаши Партизана у уторак имају меч-лопту, а играчи Војводине желе да закувају финале

oss

- Imamo dobre šanse da pobedimo - kaže Slobodan Boškan, trener Vojvodine. - Posle Partizanovog brejka na našem terenu, odigrali smo bolju partiju kao gosti i smatram da možemo da produžimo finalnu seriju. U prethodna dva meča odbojkaši Partizana su bili smireniji i odlučniji u završnici setova, ali smo mi u nekim delovima pokazali željeni kvalitet. Svakako, daćemo sve od sebe da trijumfujemo.

Euforija je zabranjena u Partizanu, gde su svesni da su blizu, ali i daleko od titule.

- Postaraću se da ubedim svoje igrače da je 2:0 za njih, da nije gotovo. Dovoljan je poraz u Novom Sadu, pa da se sve okrene. To može da se desi, jer je Vojvodina jaka, tako mi ne smemo da budemo loši. Moramo da budemo mnogo bolji nego u prva dva meča ako mislimo da osvojimo titulu. Spremam se kao da će Vojvodina odigrati najbolje do sada, a mi moramo da odgovorimo na to - ističe strateg Partizana Bojan Janić.

Saigrače upozorava i najiskusniji Novica Bjelica:

- Reći ću igračima da ne razmišljaju o tituli, da ne gledaju u pehar, jer je daleko isto kao što je bio u prvoj utakmici. Moramo da idemo poen po poen.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna