"DELFINI" PRVO SA ŠPANCIMA: Vaterpolisti u prvom kolu SP u Fukuoki igraju sa svetskim prvakom

S. K.

19. 04. 2023. u 13:59

PRVO pa svetski prvak. Vaterpolisti u prvom kolu grupe D SP u Fukuoki 19. jula igraju sa Španijom. "Delfine" u drugom kolu 21. očekuje trening sa Južnom Afrikom, a u trećem, 23. jula, veliki derbi sa Crnom Gorom.

ДЕЛФИНИ ПРВО СА ШПАНЦИМА: Ватерполисти у првом колу СП у Фукуоки играју са светским прваком

miloš vukadinović

Ukoliko osvoje prvo mesto u grupi, izabranici Uroša Stevanovića plasiraće se direktno u četvrtfinale, gde će se 25. jula igrati sa boljim iz duela 3 A (SAD, Kazahstan, Australija, Grčka) - 2 B (Kanada, Kina, Francuska, Italija).

Drugo i treće mesto donosi razigravanje za plasman u četvrtfinale. Ukoliko budu drugi, sastaće se sa trećom selekcijom iz grupe C (verovatno Japan ili Brazil), a ako budu treći, igraće sa drugom reprezentacijom grupe C (Hrvatska ili Mađarska).

Ako kao drugi budu bolji od 3C, u četvrtfinalu ih očekuje pobednik grupe A (Grčka ili SAD). Ukoliko kao treći budu bolji od 2C za ulazak u polufinale boriće se sa najuspešnijom ekipom grupe B (Italija).

Jasno je da, ako ne bude senzacionalnih rezultata u ostalim grupama, Nikoli Jakšiću i drugovima prvo mesto otvara vrata polufinala. Drugo donosi lakšeg rivala u osminifinala, a treće verovatno veliki derbi.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA SAMO DVA SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana