DRAMA SRPSKOG RUKOMETAŠA: Prerezan mu vrat na pumpi, hitno primljen u bolnicu

Novosti online

18. 04. 2023. u 08:16

Velika tragedija izbegnuta je u Republici Srpskoj, jedna ženska osoba pokušala je da ubije rukometaša Drine iz Zvornika Nikolu Tomića.

ДРАМА СРПСКОГ РУКОМЕТАША: Пререзан му врат на пумпи, хитно примљен у болницу

Foto: Fejsbuk/RK Drina Zvornik

Sve je potvrdio klub, čije saopštenje prenosimo u celosti. 

- Povodom nemilog događaja koji je potresao naš klub, odlučili smo da se obratimo javnosti. Nažalost, ovoga puta se ne obraćamo povodom sportskih uspeha ili dešavanja. - Dana 16. 4. 2023. godine, oko tri časa iza ponoći, policijski službenici Policijske stanice Zvornik lišili su slobode lice I. L. zbog pokušaja ubistva. Hladnim oružjem napadnut je naš rukometaš Nikola Tomić koji je tom prilikom zadobio povrede u predelu vrata u vidu ozbiljne posekotine. Na našu sreću, ako se to srećom može nazvati, Nikola je nakon hladnokrvnog napada ubrzo zbrinut u JZU Bolnica Zvornik.

Iskreno se nadamo da će nadležne institucije najstrože kazniti ovakav vid nasilničkog ponašanja. Bio je ovo napad na jednog mladog i perspektivnog sportistu, željnog igre i dokazivanja, a na njegovom mestu mogao je biti bilo ko od nas. Najiskrenije se nadamo da se ovakvo nešto više nikada neće ponoviti. Našem Nikoli želimo brz oporavak i da se što pre vidimo na parketu - stoji u saopštenju.

Ovako je pisao lokalni Faktor. 

- Policija u Zvorniku 16. aprila 2023. godine oko tri sata iza ponoći lišila je slobode I. L. iz Zvornika zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično delo pokušaj ubistva. Iz policije je navedeno da je prijavljen napad hladnim oružjem na Tomića ispred benzinske pumpe u ovom gradu. Mladi rukometaš je upućen na ukazivanje lekarske pomoći u zvorničku bolnicu, gde su mu konstatovane lake telesne povrede. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)