CRNO-BELI PONOSNI ZBOG F4 SEHA LIGE: Rukometaši Partizana boriće se za titulu na završnom turniru

Novosti online

13. 04. 2023. u 13:18

RUKOMETAŠI Partizana ne kriju sreću i ponos što su izborili F4 SEHA lige. Crno-beli su u četvrtfinalu opravdali ulogu favorita protiv juniorskog tima Vesprema i posle beogradskih 39:24 slavili su i u gostima sa 21:19. Beograđani bi prema rasporedu trebalo u polufinalu da se sastanu sa Eurofarm Pelisterom iz Bitolja. Odlazak na F4 osigurao je i Vardar.

ЦРНО-БЕЛИ ПОНОСНИ ЗБОГ Ф4 СЕХА ЛИГЕ: Рукометаши Партизана бориће се за титулу на завршном турниру

sajt rk partizan

- Bila je prava čast igrati protiv takvog kluba. Zaista smo ponosni što smo uspeli da se kvalifikujemo na F4. Srećni smo što smo uspeli da pobedimo u dve utakmice i da na najbolji mogući način predstavimo srpski rukomet ovde u Vesprem areni - istakao je pomoćni trener crbo-belih Petar Žujović.

Uroš Kojadinović je naglasio da su odigrali veoma dobro protiv podmlađenog tima Vesprema:

- Srećan sam što smo uspeli da obezbedimo mesto u F4, i želeo bih da iskoristim priliku da ovim talentovanim mađarskim igračima poželim sve najbolje u nastavku.

Rukometaše Partizana pohvalio je i trener juniora Vesprema Dinko Danković:

- Partizan ima zaista sjajne, mlade igrače i za nas je bilo veliko iskustvo igrati sa njima. Igranje utakmica SEHA lige je nešto novo za ovaj tim i moram da kažem da se osećam kao da smo bili pod pritiskom. Ovo je bilo zaista veliko iskustvo za nas.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!