RASULO U SRPSKOM VATERPOLU: Dušan Mandić izbačen iz ekipe Novog Beograda

Novosti online

28. 03. 2023. u 08:39

Vratio se pre godinu i po dana u Srbiju, u prvoj sezoni je osvojio regionalnu i srpsku ligu, ali u ovoj ne ide Dušanu Mandiću u kapici Novog Beograda.

РАСУЛО У СРПСКОМ ВАТЕРПОЛУ: Душан Мандић избачен из екипе Новог Београда

FOTO: AP/Tanjug

Da je aktuelni ciklus razočaravajući za jednog od najboljih vaterpolista sveta svedoči i informacija da više nije u sastavu ekipe.

Kako je preneo Sport klub, Mandić je odstranjen iz tima i on u narednom periodu neće biti u kombinaciji za sastav trenera Živka Gocića. Isti izvor navodi da je šef stručnog štaba nezadovoljan Dušanovim igrama rešio da do daljeg ne računa na kapitena.

Zasad se ovim povodom nisu oglasili ni Gocić, ni Mandić, što ostavlja otvorenim pitanje da li poslednji potez znači i kraj bitisanja 28-godišnjeg beka u aktuelnom klubu.

Istovremeno, Sport klubu je potvrđeno da Mandić neće biti kandidat za naredne izazove, mada nije oročeno dokad.

Izvesno je da posle kraha na finalnom turniru Regionalne lige (eliminacija u polufinalu od Juga), prethodno i u Kupu Srbije (poraz od Crvene zvezde), skupocenom projekatu Novog Beograda ostaje da pokuša da odbrani titulu u Srbiji i eventualno se popne na krov Evrope, pošto je i dalje u konkurenciji za osvajanje Lige šampiona.

BONUS VIDEO:  Meraklije počele obeležavanje stogodišnjice Radničkog iz Niša

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)