SA NAVIJAČIMA RUŠE ŠAMPIONA: Rukometaši Radničkog nadaju se da u subotu (18.00) mogu da savladaju moćnu Vojvodinu

S. K.

03. 03. 2023. u 15:19

RUKOMETAŠI Radničkog veruju da uz pomoć vernih navijačima mogu da bace na kolena svaku ekipu, pa i Vojvodinu. Kragujevčani sa dosta optimiza očekuje subotnji (18.00) duel sa desetostrukim šampionom Srbije i veruju da će na parketu dokazati da je poraz (21:37) u prvom delu sezone u Novom Sadu bio plod slabe forme.

СА НАВИЈАЧИМА РУШЕ ШАМПИОНА: Рукометаши Радничког надају се да у суботу (18.00) могу да савладају моћну Војводину

rk radnički

- Nadam se da ćemo uspeti da zadržimo ritam dobrih utakmica i da će se igrati još bolje sa Novosađanima. Svi znamo ko je Vojvodina i kako igra. Mislim da imaju jak tim i dovođenjem Aziza, jednog od najboljih igrača lige, pokazuju da su ozbiljni u nameri da nastave sa nizom dobrih rezultata. Mi se okrećemo sebi i svojim igrama, sastav nam se nije menjao od poslednjeg susreta i to donosi jednu sjajnu energiju i ujedinjeni timski duh koji nas krasi već sezonama. Nadam se da uz publiku koja nam puno znači možemo da ostvarimo povoljan rezultat. Ovim putem pozivam navijače i sve ljubitelje sporta da dođu u halu Jezero i podrže nas - kaže sa sajt Radničkoh najbolji strelac ARKUS lige Miloš Barudžić.

I na ovoj utakmici ulaznica će biti SMS poruka 1431 na 3030 za pomoć u lečenju Milice Lisice.

Za brojne ljubitelje rukometa obezbeđen je video link:

https://www.youtube.com/watch?v=gdcfuGSMuUE

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠTA KAŽU PROGNOZE? Evo koliko će Srbija osvojiti medalja na Olimpijskim igrama