JUTJUBER NAPOKON IZGUBIO MEČ: Brat Tajsona Fjurija "uspavao" DŽejka Pola i sačuvao obraz familije

V. P.

27. 02. 2023. u 16:57

BOKSERSKI spektakl u Rijadu, gde su rukavice ukrstili bivši "jutjuber" Džejk Pol i Tomi Fjuri, brat šampiona teške kategorije Tajsona Fjurija, završen je prvim porazom u drugoj karijeri svojevremeno popularnog influensera.

ЈУТЈУБЕР НАПОКОН ИЗГУБИО МЕЧ: Брат Тајсона Фјурија успавао Џејка Пола и сачувао образ фамилије

FOTO: Tanjug/AP

Njegov prvi meč sa profesionalnim bokserom nije prošao kako je planirao, izgubio je podeljenom odlukom sudija (dvojica 76:73 za Fjurija, jedan 75:74 za Pola). Polubrat popularnog "džipsija" poslao ga je na pod u poslednjoj, osmoj rundi, ali uprkos tome Pol je izjavio da se ne slaže sa sudijskom presudom.

- Ipak, izgubio sam i ne tražim izgovore. Ovo nije bilo moje najbolje izdanje - rekao je Pol, koji je na početku "novog života" pobedio bivšeg NBA igrača Nejta Robinsona, kasnije i nekadašnje UFC šampione Tajrona Vudlija i Andersona Silvu.

Tajson Fjuri poručio je pre meča svom polubratu da će njegova bokserska karijera biti gotova ako izgubi od "jutjubera" koji se prebacio na plemenitu veštinu. Tomi je uspeo da sačuva svoj i obraz čitave porodice. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024