JOVANA BRAKOČEVIĆ NA ZORANA TERZIĆA: U plej-ofu Lige šampiona sastaće se odbojkšice Policea i Fenerbahčea

S. K.

16. 02. 2023. u 14:48

PLEJ-OF Lige šampiona za odbojkašice doneće i dva srpska derbija. Poljski Hemik Police, čija je prva zvezda Jovana Brakočević Kacijan, za plasman u četvrtfinale boriće se sa Fenerbahčeom Zorana Terzića.

ЈОВАНА БРАКОЧЕВИЋ НА ЗОРАНА ТЕРЗИЋА: У плеј-офу Лиге шампиона састаће се одбојкшице Полицеа и Фенербахчеа

FOTO: N. Paraušić

Za nas će biti zanimljiv i duel Volero la Kane (Vanja Savić, Ana Jakšić) - Žešov (Jelena Blagojević). Preostali par je LKS - Vakifbank.

U četvrtfinalu snage će da odmere: Vero volej Milano (Jovana Stevanović) - LKS/Vakifabank, Koneljano - Police/Fenerbahče, Ezačibaši (Tijana Bošković, Maja Ognjenović) - Žešov/Volero La Kane, Štutgart - Novara.

Juče su turske ekipe odložene mečeve igrali van svoje zemlje. Tako je u grupi C Vakifabnk u Novari "ugostio" istoimenu italijansku ekupu i izgubio sa 3:1, što ga je koštalo prvog mesta u grupi. Inače, prihod sa meča biće uplaćen za žrtve zemljotresa u Turksoj, a na aukciji će biti ponuđeni dresovi najboljih igračica Vakifbanke (Egonu, Gabi, Dalderop) i Novare (Boseti, Ćiričela i Karakurt) sa potpisima.

Fenerbahče je u Berlinu savlado LSK Lođ sa 3:0, što mu je donelo drugo mesto u grupi D.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024