ZEMLJOTRES ODLAŽE I TRENING SRPSKIH ODBOJKAŠICA: Selektor Gvideti u problemu

Novosti online

09. 02. 2023. u 12:21

TRENING kandidatkinja za reprezentaciju iz domaćih klubova sa novim selektorom ženske odbojkaške selekcije Srbije Đovanijem Gvidetijem, najavljen za 13. februar, odložen je zbog zemljotresa u Turskoj.

ЗЕМЉОТРЕС ОДЛАЖЕ И ТРЕНИНГ СРПСКИХ ОДБОЈКАШИЦА: Селектор Гвидети у проблему

FOTO: FIVB

Kako je saopšteno iz Odbojkaškog saveza Srbije (OSS), razorni zemljotres odložio je sva sportska dešavanja u Turskoj, pa tako i utakmice Vakifbank Istanbula, koji Gvideti predvodi sa klupe.

Zbog pomeranja termina utakmica prvenstva Turske, kao i utakmica Lige šampiona, došlo je do odlaganja treninga sa odbojkašicama iz srpskih klubova, a novi termin će naknadno biti određen.

BONUS VIDEO - ZAGRLjAJI I SUZE: Izvlačenje preživelih i nastradalih iz ruševina u turskoj Antakiji

ТРЕНИНГ кандидаткиња за репрезентацију из домаћих клубова са новим селектором женске одбојкашке селекције Србије Ђованијем Гвидетијем, најављен за 13. фебруар, одложен је због земљотреса у Турској.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a