"KRALJICA SPORTOVA" U PROBLEMU: Otkazuju se i atletska nadmetanja u Turskoj, a Ivana Vuleta tamo trebalo da se uputi iz važnog razloga

S. R.

06. 02. 2023. u 21:54

UŽASNI zemljotres na jugoistoku Turske u potpunosti je paralisao zemlju.Svi sportski događaji su otkazani, a sve to može da ima i veliki uticaj i na atletiku.

КРАЉИЦА СПОРТОВА У ПРОБЛЕМУ: Отказују се и атлетска надметања у Турској, а Ивана Вулета тамо требало да се упути из важног разлога

FOTO: S. Bajić

Naime, u Istanbulu je planirana da se održi Balkanijada 11. februara, ali i centralni događaj ove zime, Evropsko prvenstvo u dvorani od 2. do 5. marta.

Kako je Balkanijada, za četiri dana to nadmetanje će najverovatnije biti otkazano. Time bi ujedno naši sportisti u "kraljici sportova", ostali bez "probnog" nadmetanja, pošto je u istoj dvorani trebalo da se održi i šampionat Starog kontineta u Turskoj. Tako bi planovi Ivane Vulete mogli da se značajno promene pošto je do glavnog nadmetanja trebalo da učestvuje samo na Balkanijadi, ali i državnom prvenstvu koje je na programu 19. februara u dvorani na "Banjici". 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GOCIĆ OPREZAN PRE DERBI: Čeka nas težak period...