TONI ĐERONA PRED HOLANDIJU: Daćemo sve od sebe da ih pobedimo

Novosti online

22. 01. 2023. u 13:56

Selektor muške reprezentacije Srbije Toni Đerona izjavio je danas da će njegov tim dati sve od sebe da pobedi Holandiju u meču poslednjeg kola Treće grupe druge faze na Svetskom prvenstvu u Katovicama.

ТОНИ ЂЕРОНА ПРЕД ХОЛАНДИЈУ: Даћемо све од себе да их победимо

Foto: EPA-EFE/Tibor Illyes

Srbija je treća na tabeli sa četiri boda i izgubila je sve šanse za plasman u četvrtfinale SP. Holandija je četvrta sa takođe četiri boda. Plasman u četvrtfinale izborile su selekcije Nemačke i Norveške, koje su osvojile po osam bodova.

- Kako je san o četvrtfinalu gotov, sada moramo da damo sve od sebe, da se borimo do kraja i završimo na što boljoj poziciji kako bismo bili u prilici da se borimo za Olimpijske igre. Pobediti Holandiju neće biti ni malo lako, igrači su jako umorni i na nama je da ih oporavimo i pripremimo za završni duel. - rekao je Đerona, prenosi zvanični sajt Rukometnog saveza Srbije.

BONUS VIDEO: Partizan dobio milionski ugovor od novog sponzora

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a