MMA SPEKTAKL PODIGAO ZRENJANIN NA NOGE: Kristalna dvorana bila tesna za sve navijače

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

22. 01. 2023. u 14:24

 Kristalna dvorana bila je tesna za sve zaljubljenike u MMA i žestoke internacionalne borbe prekaljenih majstora ovog sporta iz Brazila, Gruzije, Azejberdžana.

ММА СПЕКТАКЛ ПОДИГАО ЗРЕЊАНИН НА НОГЕ: Кристална дворана била тесна за све навијаче

B.G.

  Kao jagoda na torti od šlaga, došla je pobeda talentovanog momka iz Žitišta kod  Zrenjanina, Tomislava Milića, koji je u meču subotnje večeri uspeo da savlada velikog rivala Božidara Krstića i revanšira mu se za jedini poraz u dosadašnjoj karijeri.
 
   - U prepunoj dvorani je zaista bio spektakl, dostojan svetskim spektaklima u ovom sve popularnijem i pravom muškom sportu i drago mi je da smo organizaciono položili sve ispite i ispunili sve zahteve ljudi koji organizuju ovakve mečeve - naglasio je Danijel Šebez, direktor Javne ustanove Sportski objekti u Zrenjaninu.
 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)