HRABRO NA ŠAMPIONA: Odbojkaši Radničkog veruju da u petak (17.00) u Novom Sadu mogu da iznenade Vojvodinu

Novosti online

19. 01. 2023. u 13:29

VOJVODINA dominira u Superligi Srbije, što i te kako motiviše odbojkaše Radničkog da sutra (17.00) u Novom Sadu pokušaju da naprave veliko iznenađenje. Uostalom, Šumadinci su jedini koji su savladali novosadske crveno-bele, pošto su u Kragujevcu slavili sa 3:0.

ХРАБРО НА ШАМПИОНА: Одбојкаши Радничког верују да у петак (17.00) у Новом Саду могу да изненаде Војводину

FOTO: Tanjug

- Svi znamo šta Vojvodina predstavlja u srpskoj odbojci, kao i da je praktično nepobediva u svom "Spensu". Na nama je da prepišemo recept iz prethodnog meča u našem "Jezeru", da ih napadnemo servisom i da jednom hrabrom i odgovornom igrom pokušamo da dođemo do pozitivnog rezultata. Sigurno da bi nam jedna dobra partija na početku drugog dela sezone mnogo značila na polju samopouzdanja pred naredne izazove u prvenstvu - kaže za sajt Radničkog kapiten Aleksandar Blagojević.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)