TONI ĐERONA SAOPŠTIO KATASTROFALNE VESTI: Srbija će u nastavku Svetskog prvenstva biti i te kako oslabljena

Novosti online

15. 01. 2023. u 21:23

RUKOMETNA reprezentacija Srbije nesrećno je jednim golom razlike poražena u drugom meču grupe E Svetskog prvenstva u Poljskoj. Nakon emotivno i fizički iscrpljujućeg meča, novinarima se obratio i selektor naše nacionalne selekcije, Toni Đerona. On je otkrio da "orlovi" ostaju bez jednog od ključnih članova svog jata.

ТОНИ ЂЕРОНА САОПШТИО КАТАСТРОФАЛНЕ ВЕСТИ: Србија ће у наставку Светског првенства бити и те како ослабљена

FOTO: EPA

- Pre svega čestitke igračima i stručnom štabu Nemačke na pobedi. Bolno je izgubiti ovakvu utakmicu, ali moramo biti realni prema sebi. Drago mi je što smo uspevali da se vratimo iz zaostatka, naročito u drugom poluvremenu, ali nismo uspeli da preokrenemo. Uz sve to, ostali smo i bez Vejina, važnog igrača u rosteru, koji neće moći da igra u nastavku prvenstva zbog povrede - izjavio je Đerona. 

Podsetimo, Vejin je danas u suzama napustio parket u poljskim Katovicama, odmah svestan da je ovaj šampionat za njega završen. 

Najbolji strelac u timu Srbije bio je Lazar Kukić sa sedam postignutih golova, sledila su ga krila, Nemanja Ilić i Bogdan Radivojević sa po pet pogodaka. 

- Utakmica je bila veoma teška, naročito fizički. Borili smo se svih 60 minuta, ali to nažalost nije bilo dovoljno da dođemo do pozitivnog rezultata. Iako smo imali svoje šanse, nismo uspeli da ih iskoristimo i Nemačka je zasluženo pobedila - poručio je Kukić. 

BONUS VIDEO: INTERVJU TONI ĐERONA - Zašto ga je oduševio timski duh igrača

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AMERIČKA LJUBAV PREMA GENOCIDU: CIA čuvala Hitlerove verne sledbenike, sad Vašington lobira za rezoluciju o Srebrenici